DEVOLD

DEVOLD - Norvegijos kompanija, ilgus metus gaminanti aukštos kokybės apsauginius vilnos drabužius. Kompanijos tikslas yra išlaikyti gaminamų produktų kokybę. Visa tai yra senų tradicijų bei taikomų aukštų technologijų rezultatas. DEVOLD puikiai dėvimas tiek žiemą, tiek vasarą. Merinosų pluoštas yra gamtos stebuklas, leidžiantis gaminti drabužius.

Absorbuoja ir išleidžia drėgmę.

Atvėsina arba sušildo kūną, poreikiui esant.

c

Devold produkcijos gamybai naudojama aukščiausios kokybės merino vilna.
Devold kontroliuoja visą gamybos procesą – nuo žaliavų pirkimo iki drabužių pristatymo pirkėjams. Kokybės kontrolė Devold įmonei yra labai svarbi. Čia tikrinamas kiekvienas gamybos etapas. Tikrinimas prasideda įsigijus vilnos sluoksną, prieš ir po verpimo proceso. Tuomet tikrinami mezgimo, dažymo ir siuvimo etapai. Devold taip pat turi dažymo gamyklą, kur jau daug metų naudojami tik aktyviniai dažai. Šie dažai yra biologiškai skaidūs ir neturi sudėtyje sunkiųjų metalų. Gaminių pavyzdžiai taip pat tikrinami prieš juos sandėliuojant. Devold įmonėje veikia vienas iš griežčiausių kontrolės režimų.
Saugus vilnos gavimo būdas.
Mulesing‘as – tai vilnos gavimo būdas, kuris padeda išvengti musių lervų problemos, tačiau pats metodas sukelia dideles kančias avims. Devold yra svarbu užtikrinti, kad avys jokiu būdu nenukentėtų, būtų sveikos, todėl mes perkame vilnos sluoksną tik iš tų ūkininkų, kurie nepraktikuoja mulesing‘o metodo. Pirkdami vilnos sluoksną, o ne suverptus verpalus, galime užtikrinti vilnos kilmę.

Daugiau
G
H