ABOUT

ABOUT – inovatyvus baltiškas apatinio trikotažo prekės ženklas, sukurtas kiekvienam, ieškančiam funkcionalaus grožio ir patogaus dizaino. Platus prekės ženklo asortimentas sujungia pažangiausias technologijas ir naujausias dizaino tendencijas, todėl šie apatiniai drabužiai patiks šiuolaikiškai mąstantiems ir gerą savijautą vertinantiems vartotojams.

Produkto išskirtinumas – specialistų sukurtos unikalios medžiagos, turinčios sveikatai ir savijautai naudingų savybių. Daugelis medžiagų papildomai prisodrintos įvairiais inovatyviais ir vartotojui naudingais priedais – alaviju, bičių vašku, šilko baltymais, sidabro jonais. Technologinės tekstilės naujovės ir funkcionalus dizainas – tai ABOUT prekės ženklo identiteto šerdis, pagrindas ateities kolekcijų vystymui.

Apie bendrovę
Prekės ženklas ABOUT priklauso AB Utenos trikotažas, kuri didžiuojasi daugiau nei 45 metų patirtimi apatinių drabužių gamyboje. Bendrovė yra didžiausia ir pažangiausia visoje tekstilės gaminių gamyboje ne tik Baltijos šalyse, bet ir visoje Vidurio ir Rytų Europoje.

Kokybė
Bendrovės produkcijos kokybę užtikrina Oeko-Tex® Standard 100, GOTS sertifikatai.

ABOUT CLASSIC – tai komfortas kasdienybėje. Klasikinio kirpimo modeliai pasiūti iš lengvos medvilnės prisodrintos /BeesWax/ – bičių vašku, todėl pasižymi antibakterinėmis savybėmis ir globoja jūsų odą. Mes esame tikri: jūs pamilsite ABOUT CLASSIC apatinius vos juos apsivilkę.
ClassicWOOL linija – tai CLASSIC versija šaltajam metų laikui. Šie apatiniai drabužiai pasiūti iš itin aukštos kokybės merinosų vilnos, todėl saugos kūno šilumą net per didžiuosius šalčius. Juos galima skalbti skalbimo mašinomis – apatiniai išliks tokie pat švelnūs ir patogūs.
ABOUT BUSINESS ypač dera prie oficialaus apsirengimo stiliaus. Tobulas kokybiškos medžiagos ir aptemptų siluetų derinys padės jums išlikti puikios formos ne tik įtemptą dieną biure, bet ir po darbo valandų. /SilverPlus/ sidabro jonais prisodrinta medžiaga pasižymi antibakterinėmis savybėmis ir neutralizuoja kūno kvapus.
ABOUT ACTIVE – ištikimas jūsų aktyvaus laisvalaikio palydovas ištisus metus tiek lauke, tiek namuose. Pažangios sudėties funkcinė nevaržo kūno judesių ir leidžia odai laisvai kvėpuoti.
Merinosų Vilnos ir Poliesterio derinys puikiai išsaugo kūno šilumą, todėl iš šios medžiagos siuvami apatiniai drabužiai žiemos sezonui.
Polipropileno ir modalo kombinacija dvisluoksnėje medžiagoje pasižymi puikiu kūno mikro klimato palaikymu, todėl iš šios medžiagos pasiūti gaminiai tampa “antrąja oda” sportuojant pavasarį ar rudenį.
Vasaros sezonui skirti ABOUT ACTIVE gaminiai siuvami iš natūralios, ekologiškos ir funkcionalios Tencel® medžiagos, kuri pasižymi antibakterinėmis savybėmis, patikimai sugeria kūno drėgmę ir neleidžia perkaisti saulėje.
ABOUT TREND – tai akį glostančių apatinių ir naktinių drabužių linija madą vertinančiam pirkėjui. Su baltiška vaizduote interpretuodami pasaulines mados tendencijas, modelius atnaujiname kiekvieną sezoną. Atlaisvinkite spintų lentynas ir komodų stalčius, o mes kiekvieną kartą nustebinsime jus originaliomis spalvomis, stilingu modelių kirpimu, nuolat tobulinamomis medžiagomis ir technologijų naujovėmis.
ABOUT SENSE – ypač įmantrių ir intriguojančiai intymių apatinių ir naktinių drabužių linija, kuriama išskirtinai vien moterims. Medžiagoje esantys /SilkProteins/ šilko baltymai puoselėja odą, todėl trikotažas švelniai priglunda prie kūno ir gundo išmėginti visą kolekciją.

Daugiau
G
H